Arno II: 1986

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Arno II: 1986

Arno Klijntjes

"Carnaval hoort bij het leven als bruinbrood bij het ontbijt!"

Opgegroeid in een gezin en op een school -waar de carnaval net zo bij het leven hoorde als het bruinbrood bij het ontbijt en bier bij de Korenmarkt, is het voor mij een geweldig fijne ervaring om in dit jubileum On-Ganse jaar als prins te mogen fungeren.
Natuurlijk vierde ik ook carnaval bij de On-Ganse in Musis en vond het knap wat ze allemaal organiseerden. Maar nu van zo heel dichtbij en met een betere blik achter de schermen gaan je ogen echt open, zoveel als er moet gebeuren voor de On-Ganse processie binnentrekt. Het vervult je met een groot respect voor degenen die bereid zijn zoveel tijd en inspanning te investeren, die zelf door hun verantwoordelijkheid en dat mag best eens gezegd - nauwelijks aan carnaval vieren toekomen en voor die enthousiastelingen die het 33 jaar geleden hebben aangedurfd om het feest te starten en te koesteren tot wat het nu is.
Samen met mijn page Astrid en adjudant Frank zal ik er dan ook alles aan doen om dat visitekaartje af te geven, wat dit subliem ingezette jubileumseizoen mede tot een succes zal maken.

Met uw aller Medewerking zullen we daar zeker in slagen".

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leeg