Bert I: 1998

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Bert I: 1998

Bert Roetert

Wat een seizoen!

Toen grootvorst Henk I mij belde om te vragen of ik er voor voelde de JubilieumPrins te zijn, was het gevoel aanwezig dat ik eigenlijk niet eens kon weigeren. Het was maar goed dat Grace en ik op dat moment niet wisten dat er een nieuwe job inclusief twee verhuizingen in het verschiet lagen, want dan had ik misschien nee gezegd, en had ik achteraf spijt moeten hebben. Vooral, omdat dit zo'n fantastisch seizoen was.

Vanaf het moment van de kennismaking net page Linda en Adjudant Marko tot en met de boerenavond was het namelijk een aaneenschakeling van grote en kleine carnavalsactiviteiten, die ons als traditierijke On-Ganse carnavalisten natuurlijk allemaal bekend zijn, maar die in een jubileumseizoen misschien net allemaal iets anders gaan.

Een paar dingen zullen mij altijd bijblijven:
De "ontgroening" in het bos in de prachtige blokhut van Arno, de goede samenwerking met Linda en Marko en prinsenbegeleider Harry, de "Bert wordt het niet want hij zit nog in de zaal, net op het nippertje" act, op de Prinsenkeuzeavond de 11e van de 11e, Harry's blossen op de wangen op diezelfde avond, dat wij er met ons drieen toch nog op tijd stonden, de jubileumreceptie die als een spoortrein liep, de uitgave van de enige echte "On-Ganse-CD", de jubileumzakdoeken, de momenten van uitreiking van de Prinsenorde aan Grace en de kinderen, mijn vader en Leny, en mijn vriend van het eerste Arnhemse uur Arno Klijntjes, mijn grote vrienden Wim Simmers en Pieter Eilers en mijn carnavals Godfather Jan Klijntjes, het jubileumcarnavalsconcert, de vooravonden, de ontvangsten met vele verrassingen bij ons thuis, het ontbijt en de dienst op zondag, de optocht waarbij het net droog bleef en de geweldige grote avonden met een programma van zeer hoog niveau.

Kortom een jubileumseizoen waarin ieder On-Ganse-familielid zijn/haar beste beentje heeft voortgezet en waarbij alle medewerkenden zorgden voor een jubileumfeest, dat onze 44 jaar oude vereniging waardig is.
Mede namens Page Linda en Adjudant Marko wil ik daarom iedereen bedanken die dit seizoen zo speciaal hebben gemaakt.

Een apart woordje van dank toch ook aan Grace en de kinderen die hun vader, die toch al zo weinig thuis is, dit jaar nog iets vaker moeten missen.

Alvast succes toewensend aan al mijn opvolgers, op naar de 55 jaar On-Ganse.

Aj maar lol hebt!!!

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar tickets