Carel I: 1989

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Carel I: 1989

Carel Derksen

"We werden toegezonden met het lied. Carel heeft een wiebelkont"

Over de vraag: "Welke indruk hebben jullie overgehouden aan het Prinsdom in het seizoen '89?" het volgende. De onderstaande momenten zijn ons bijgebleven:
Als eerste op de openingsavond de gezichten van de beide ouders van Page Esther en die van Adjudant Chris. Ten tweede het carnavalsconcert, dat als zeer fantastisch door ons werd en wordt aangemerkt; die avond in 1989 heeft grote indruk op ons gemaakt. Ten derde het ludieke moment waarop we met z'n drieën door het podium zakten bij een buitenoptreden.

Op de grote avonden was de aanhang van de Tomaat en van de Kampstampers goed te horen, overal waar we liepen werden we toegezongen met het lied 'Carel heeft een wiebelkont'. We zijn zelfs door de 3 x 1 1 bij het afgaan uitgedost als wiebelkont. Gelukkig waren de billen maar ballonnen.....
Chris en Esther zijn na verloop van tijd getrouwd. Zij hebben de stoute schoenen aangetrokken door verder te gaan als zelfstandig ondernemer en een zeer goede banketbakkerszaak te openen in Velp onder de naam 'Christiaan'. Als Page van Grootvorst Henk is Esther nog steeds actief; ze kan het niet laten!

Mijn activiteiten bij de On-Ganse na het Prinsendom: ik ben voorzitter geweest van de 3 x 1 1 en inmiddels actief in 'Dweilorkest Overall'.
Wat mij wél van het hart moet is, dat er nog steeds veel On-Ganse-leden zijn, die niet weten dat mijn naam met een C geschreven moet worden. De toenmalige burgemeester Job Drijber heeft in het 'Duivelshuis' de geschiedenis van Karels en Careis uiteengezet: die met een 'K' waren nu niet bepaald de beste ....

Nog één laatste opmerking en wel een heel belangrijke: Wanneer je niet beschikt over een goede gezondheid kun je carnaval vergeten, daarom voor een ieder een toost op een goede gezondheid!

Carel, Esther & Chris.

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leeg