Jan VI: 1996

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Jan VI: 1996

Jan Hermeling

"In Musis stond een gigantische bruidstaart van vier verdiepingen"
Dat hij van feesten houdt, was alom bekend. Ook dat hem met carnaval niets te dol is, was bekend. Kwam het zo uit, of was het 't noodlot, dat precies op Rosemontag zijn 47ste verjaardag viel? Was hij niet één van de vitaalste 40+ Prinsen, die zich als, op één na, oudste Prins bij de gelederen van de On-Ganse mocht scharen?
En, alsof dat nog niet genoeg was, stelde hij de On-Ganse ook nog voor het feit een uniek gebeuren te organiseren: een échte Boerenbruiloft op de carnavalsdinsdag, waarin Jan Vi in het huwelijk zou treden met zijn enige echte Wilma Enckhof.
De On-Ganse heeft hier voor ons een onvergetelijke dag van gemaakt. We werden opgehaald door twee Jaguars en naar Musis gebracht. Met twee koetsen, een personenkoets en een open wagen met stro, en een bruidsschat logen we naar het gemeentehuis. Later gingen we weer in een stoet door de stad terug naar Musis, onder leiding van de Blauwe Jungskes (die echt 'blauwe jungskes' waren van de kou). Echt te gek allemaal! Het huwelijk werd ingezegend door een Ridder in de Orde van de Zachte G, Herman Hofman. Harrie Kemperman bracht in zeer originele dichtvorm een speech ten gehore voor een zeer volle gemeentezaal, waar de mensen letterlijk uitpuilden. In Musis stond een gigantische bruidstaart (door de On-Gans knappe vakman Christiaan gemaakt) van vier verdiepingen klaar, compleet met een van suiker geblazen Prinsengans en prinses, waar iedereen van genoten heeft.
Met familie, vrienden en carnavalsvrienden hebben we een schitterende receptie gevierd, het was een compleet feest!
Caroline, Marko en ik waren een echt supertrio, dat samen met Wilma, Remon en Jiska een hartstikke fijn carnavalsseizoen mocht afsluiten. Een Prins, die met een gebroken hart en kaak, door zijn achterban de 3 x 1 1 als kabouterprins werd afgevoerd.

Een door en door dankbare Ex-Prins Jan VI

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar tickets