Ton II: 1999

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Ton II: 1999

Ton van Osch.

Het Prins zijn is buiten dat het een grote eer is ook een hele levens ervaring, niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner en je kinderen. Zo ook voor je page en adjudant waar je in een korte periode zó een band mee krijgt, dat het lijkt alsof je al jaren bij elkaar hoort. De ervaring met de verschillende afdelingen binnen onze dierbare On-Ganse waar je denkt ze allemaal goed te kennen. Maar als Prins beleef je het toch anders, want juist dan merk je hoe iedereen de moeite neemt om jouw seizoen tot een succes seizoen te maken. Zo heeft bijvoorbeeld de Edelgarde ons echt op handen gedragen en is er een hechte band ontstaan. Ja, dan merk je pas echt hoe het On-Ganse familie gevoel leeft.

Het seizoen kende natuurlijk enkele hoogte punten, zoals het aftreden van onze Grootvorst Henk en de installatie van onze nieuwe Vorst Jos. Maar eigenlijk vonden wij als P.P.A. dat het allemaal hoogte punten waren: de buitenzittingen, het bezoek aan de kinder afdeling van het Rijnstateziekenhuis, het prinsendiner, het concert, de grote avonden en natuurlijk de thuisontvangsten.

Nu kijken we alweer voor een tweede maal uit naar een 11de van de 11de en wat die ons brengen zal, nu in ieder geval weer een nieuwe ridder in de Orde van de "Zachte G" en een nieuwe voorzitter. Als drie-eenheid zijn wij toch ook heel benieuwd hoe ons aftreden in januari zal verlopen.

Tot slot, zonder ook maar iemand tekort te willen doen, bedank ik Marianne, Aschwin en Manon, mijn page Francette, Adjudant Michel met Sandra, Harry en Thea, Jan en Wilma en verder iedereen die er toe heeft bijgedragen dat dit seizoen waarin ik u On-Ganse mocht voorgaan en wat voor mij onvergetelijk is geworden.

Ik wens de nieuwe Prins al datgene toe wat wij als drie-eenheid hebben mogen beleven.

Prins Ton de 2de van het Rijk der On-Ganse

 

Proclamatie

Prins Ton de 2de van het Rijk der On-Ganse.

Aan alle ingezetenen van het Rijk der On-Ganse

Een driewerf allaaf.

 

Wij Prins Ton de 2de,

· Geboren te Ernem onder het sterrenbeeld kreeft uit het geslacht van Osch

· Groter gegroeid en thans residerend in een burcht op Dolbotters grondgebied.

· Voortgekomen via de Privatobie, de VCDDE, de Club van 3 X 11 en het Optocht-Gilde, uit de Raad van XI en uitverkoren door deze wijze Raad van XI en bij gratie van Grootvorst Henk de 1ste verkozen tot Prins der On-Ganse.

PROCLAMEREN:

Dat dit seizoen waarin ik U On-Ganse, met zijn eigen traditie en sfeer voor mag gaan en aan mag voeren in de Carnavals leut om zo samen tot een gigantisch carnavalsfeest te komen! (1 x allaaf)

Dat het dak van onze On-Ganse tempel Musis er af zal gaan! (1xallaaf)

Dat dit jaar het aantal carnavalisten zo zal groeien, dat zelfs het Gelre-Dome te klein zal zijn! 91xallaaf)

Met mijn Page Francette en Adjudant Michel zullen wij er alles aan doen, om er samen met U, een gigantisch feest van te maken! Op dit nieuwe seizoen en op U allemaal een donderend,

(driewerf allaaf) Prins Ton de 2de

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leeg