Momuskids

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Momuskids

Voor jongens en meisjes die te oud zijn voor de Kindergarde maar nog niet oud genoeg voor de Groene Ganse, hebben wij een plekje bij de Momuskids.   

Activiteiten 
De Momuskids treden een aantal keer per jaar op, meestal in de vorm van een dans, die gemaakt wordt door twee professionele dans docenten. Optredens vinden veelal plaats tijdens Arnhem Bedankt, de Prinsenkeuze avond en tijdens de Grote Pronkzitting. Zij gaan ook geregeld mee naar de buitenzittingen bij onder andere verzorgings- en verpleeghuizen in Arnhem. Zo dragen zij bij aan het sociale carnaval, wat On-Ganse een warm hart toedraagt. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de kindermiddag en de tieneravond. Op carnavalszondag lopen de Momuskids, als groep onder begeleiding van een paar ouders, mee met de Ernemse Optog. Het Thema en de outfit voor de optocht kiezen we samen met de kinderen. 

Waar en Wanneer? 
De Momuskids oefenen van september tot aan de Prinsenkeuze in januari op dinsdagavond van 19.15 tot 20.00 uur in de Ganseburg aan de Stieltjesweg. Na de Prinsenkeuze beginnen de buitenzittingen en treden ze daar op. Buiten het seizoen om wordt er een uitje georganiseerd. 

Lid worden 
De Momuskids is voor jongens en meisjes die minimaal 10 jaar oud zijn. Als je lid wilt worden van de Momuskids, dien je eerst lid te worden van C.V. de On-Ganse. Je kunt bij deze groep blijven tot je 13 wordt. Naast de verenigingscontributie voor kinderen?vragen we een bijdrage voor de Momuskids zelf, waar we o.a. kleding, de optocht, attributen, kleine attenties en limonade van betalen.  

 Iedereen mag meedoen met het optreden, maar als je dat niet leuk vindt kan je tijdens de avonden en de optocht ook alleen voor de gezelligheid mee.  

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leeg