Momuskids

Home | C.V. de On-Ganse | Afdelingen | Momuskids

De Momuskids van de ON-Ganse is een groep voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar. De Momuskids treden een aantal malen per jaar op tijdens het Arnhems Vrijwilligersgala, de avond van de Prinsekeuze en de Grote Pronkzitting. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan alle buitenzittingen, de kindermiddag en de tieneravond. Op carnavalszondag doen de Momuskids mee aan de optocht. Zij lopen als groep mee onder begeleiding van een aantal ouders. In samenspraak met de kids bedenken we de uitvoering van zowel het optreden als de outfit voor de optocht. Het maken van de outfits doen we ook gezamnelijk, kids en ouders in onze eigen Ganseburg aan de Stieltjesweg. Dat is ook de plek waar geoefend wordt.

Lid worden?
Om lid te kunnen worden van de Momuskids moet je minimaal 10 jaar zijn en je kunt lid blijven tot je 15 jaar bent.
Jongens en meisjes kunnen bij de Momuskids. Iedereen mag meedoen met het optreden, meestal in de vorm van een dans. Voor komend jaar gaan we aan de slag met een nieuw concept, waarin naast een optreden ook ruimte komt voor een andere invulling.

Lid zijn van de Momuskids houdt in een lidmaatschap van C.V. de On-Ganse. Naast de vaste contributie voor kinderen vragen we een bijdrage voor de Momuskids zelf waar we o.a. kleding, optocht, attributen, kleine attenties en limonade van betalen.