Agenda

Home | Agenda
mrt
1
vr
2019
Tieneravond 6/7/8 @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Tieneravond 6/7/8
01 mrt 2019 - 19:41 uur Musis Arnhem

Op vrijdagavond 1 maart 2019 vindt de Tieneravond van de On-Ganse plaats, speciaal voor alle leerlingen uit groep 6, 7 & 8. Het thema is inmiddels bekend: Gemaskerd bal!

Deze avond is speciaal voor de bovenbouw leerlingen van de basisschool en zal plaatsvinden in de bovenzaal van Musis Arnhem. Dus zit jij in groep 6, 7 of 8, dan ben je van harte welkom om het Tienercarnaval met ons mee te vieren. De tieners van de Momuskids hebben allemaal de mogelijkheid gekregen een paar vrienden/vriendinnen uit te nodigen voor de Tieneravond. Zij zullen zelf optreden tijdens de Grote Pronkzitting, die op dat moment beneden in de Muzenzaal plaatsvindt. Uiteraard is het mogelijk om het optreden van de Momuskids te bekijken maar dan snel weer terug naar onze feestzaal. De Momuskids zullen daarna ook aansluiten op ons feest. We zien jullie graag op 1 maart!

*Nb. Alcoholvrij

Grote Pronkzitting @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Grote Pronkzitting
01 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Een vol programma, een avond vol show, dans en entertainment. Optredens verzorgt door de diverse onderafdelingen van onze vereniging, een Tonproater, smijt en vliegwerk door onze Duitse vrienden en als hoogtepunt zal de orde van de zachte G uitgereikt worden. 
Een avond voor jong en oud!

Tickets zijn vanaf heden te bestellen via de ticketpagina op deze site

 

mrt
2
za
2019
Kindermiddag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Kindermiddag
02 mrt 2019 - 14:11 uur tot 17:00 uur Musis Arnhem

Dit jaar zal de Kindermiddag, een begrip binnen de Arnhemse carnaval, plaatsvinden op zaterdagmiddag 2 maart 2019. Het thema van is inmiddels bekend: Superhelden!

Elk jaar streeft de organisatie ernaar om nieuwe ideeën in te brengen, maar ook oude vertrouwde activiteiten zullen terugkomen. Afgelopen 2 jaar is gebleken dat de photobooth een groot succes was, dus deze zal hoogstwaarschijnlijk terugkeren. Ook de ballonvouwers en schminkers zijn weer van de partij. Uiteraard zullen er diverse optredens zijn en worden ook de fans van onze huis-DJ niet teleurgesteld.

Trek vooral de outfit van je superheld aan en wij zien jullie op de kindermiddag!    

Carnavalszaterdag Deutsche Abend UITVERKOCHT @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalszaterdag Deutsche Abend UITVERKOCHT
02 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

We starten deze avond met een korte zitting, waarna we samen de zaal op zijn kop gaan zetten. Een knallende start van 4 dagen On Ganse carnaval terug in Musis Arnhem. Een Duitse avond met bierpullen, biertafels en een act van onze oosterburen. Cherry & The Sugarstuds zullen de Muzenzaal op zijn kop zetten en DJ Nick & Wilco zullen in de balkonzaal ervoor zorgen dat we onze dansmoves kunnen tonen op de dansvloer. Onze eigen hofkapel zorgt voor een relaxte entourage waar het goed toeven en bijkletsen is. Uiteraard verwachten wij de mooiste Damen und Herren voor onze verkleedwedstrijd.

Tickets zijn vanaf heden te bestellen via de ticketpagina op deze site

mrt
3
zo
2019
Arnhemse carnavalsoptocht @ De straten van Arnhem
Arnhemse carnavalsoptocht
03 mrt 2019 - 13:11 uur De straten van Arnhem

De On-Ganse laat zich ook dit jaar weer van zijn beste en creatiefste kant zien tijdens de Arnhemse carnavalsoptocht. de vele groepen hebben actief gebouwd aan hun wagens en/of kostuums om hiermee Arnhem te verassen en te verbluffen.
De prijsuitreiking vindt plaats in Musis

Carnavalszondag Carnaval Online! UITVERKOCHT @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalszondag Carnaval Online! UITVERKOCHT
03 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Na een lange optocht door de straten van Arnhem en hopelijk mooie prijzen te hebben gewonnen is het weer tijd voor een spetterende feestavond. Het thema van de avond is: Online! we dagen je uit je outfit aan te passen aan het thema en wie weet win je een mooie prijs. In de grote zaal speelt een band, in de balkonzaal is er een disco, de singelfoyer is er een carnavalscafé. Voor iedereen is er wat te vinden, van carnavalsmuziek tot achtergrond muziek, wil je lekker uit je dak gaan of even bijkomen van al het feestgedruis het kan allemaal in Musis! 

Tickets zijn vanaf heden te bestellen via de ticketpagina op deze site

mrt
4
ma
2019
Carnavalsmaandag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalsmaandag
04 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Brabantse nachten zijn lang, maar in Arnhem kunnen we er ook wat van. Op dag drie van nemen de dweilbands je mee in hun muzikale geweld, ook hebben we “Net als Guus” weten te strikken om bij ons te komen zingen. De verschillende zalen zullen worden omgetoverd tot heuse Brabantse plaatsen zoals Oeteldonk, Lampegat en Kruikenstad .

Ook vandaag gaan wij weer op zoek naar de best verkleedde man, vrouw, duo en groep

Tickets zijn vanaf heden te bestellen via de ticketpagina op deze site

     

 

mrt
5
di
2019
Boerenmiddag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Boerenmiddag
05 mrt 2019 - 14:11 uur tot 17:00 uur Musis Arnhem

De Boerenmiddag is enig in zijn soort. Een middag waar kinderen (3-10 jaar) en hun ouders en opa’s en oma’s ieder jaar weer naar uitkijken. De kinderen vanwege de grote keuze aan spelletjes en het cadeau dat ze na afloop krijgen. Mama’s omdat zij genieten als de kinderen genieten, papa’s omdat zij hun testosteron kunnen meten met dat van hun vrienden bij het spijker slaan, spijkerbroek hangen of bij de kop van jut (wisselend per jaar). En opa’s en oma’s omdat ze trots kunnen toekijken hoe hun kleinkinderen de oud-Hollandse spelletjes tot een goed einde brengen.

Daarnaast staan ook de gezellige bar en het rad van avontuur centraal op deze Boerenmiddag. Het prinsentrio is gekleed in boerenkledij en hun “onderdanen” lopen in boerenkiel.

Carnavalsdinsdag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalsdinsdag
05 mrt 2019 - 20:11 uur tot 23:59 uur Musis Arnhem

Het zit er weer op….Maar niet voordat we er nog een keer een feestje van hebben gemaakt! Nog een keer zetten we samen met ons prinsentrio  en de Guus Bok Band de zaal op z’n kop, om daarna de veren voor een jaar weer in te leveren.

Entree €5,00 p.p

Tickets zijn vanaf heden te bestellen via de ticketpagina op deze site