Agenda

Home | Agenda
jan
5
za
2019
Nieuwjaarsreceptie Leden @ Palatijn
Nieuwjaarsreceptie Leden
05 jan 2019 - 16:30 uur Palatijn

Wij nodigen al onze leden van harte uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar

Je bent van harte welkom op 5 januari 2019 vanaf  16.30u in de Palatijn

 

 

jan
19
za
2019
Prinsenkeuze avond @ Musis Arnhem
Prinsenkeuze avond
19 jan 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Deze avond belooft een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden. We presenteren ons populaire jaarboek met hierin alle foto’s en ervaringen van het afgelopen seizoen. We onthullen onze nieuwe Jeugdprins en Jeugdpage. Verschillende onderafdelingen laten voor de eerste keer hun optreden zien. Aan al het speculeren komt een einde want op deze avond weten we wie ‘onze nieuwe’ zal zijn en welke Page en Adjudant er met hem dit seizoen een fantastisch feest van gaan maken. Na afloop van de zitting kun je het nieuwe prinsen trio feliciteren.

feb
16
za
2019
Galadiner, Galaconcert & Galafeest @ Musis Arnhem
Galadiner, Galaconcert & Galafeest
16 feb 2019 - 20:00 uur Musis Arnhem

Galadiner, Galaconcert, Galafeest 16 februari 2019

Het concert zal dit jaar weer plaatsvinden in Musis Arnhem. Francis van Broekhuizen, Xander de Buisonjé en Floor Kraayvanger zijn de top solisten van deze avond. Zij worden begeleid door de Marinierskapel der Koninklijke Marine en de Marcel Fisser band, bekend van het tv-programma ‘Beste Zangers van Nederland’. Voorafgaand aan het concert bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het Galadiner, verzorgd door Cateraar De Buitenpoort.

 

feb
22
vr
2019
TOCA-Feest @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
TOCA-Feest
22 feb 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer het TOCA-feest plaatsvinden. TOCA staat voor Tomaat On-Ganse Carnaval Arnhem en is bedoeld voor alle middelbare scholieren in en rondom Arnhem. Het TOCA-feest wordt georganiseerd door de C.V. de On-Ganse en C.V. de Tomaat. Alle middelbare scholieren die zin hebben in een feestje zijn welkom, dat betekent uiteraard ook dat de Tomaten een introducee kunnen meenemen.

Interesse? Hou alle Social Media in de gaten voor meer info!

Let op: Je komt alleen binnen met een geldig kaartje of ledenpas! Vergeten = kaartje kopen

*Nb. Alcoholvrij en carnavalskleding verplicht

mrt
1
vr
2019
Tieneravond 6/7/8 @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Tieneravond 6/7/8
01 mrt 2019 - 19:41 uur Musis Arnhem

Op vrijdagavond 1 maart 2019 vindt de Tieneravond van de On-Ganse plaats, speciaal voor alle leerlingen uit groep 6, 7 & 8. Het thema is inmiddels bekend: Gemaskerd bal!

Deze avond is speciaal voor de bovenbouw leerlingen van de basisschool en zal plaatsvinden in de bovenzaal van Musis Arnhem. Dus zit jij in groep 6, 7 of 8, dan ben je van harte welkom om het Tienercarnaval met ons mee te vieren. De tieners van de Momuskids hebben allemaal de mogelijkheid gekregen een paar vrienden/vriendinnen uit te nodigen voor de Tieneravond. Zij zullen zelf optreden tijdens de Grote Pronkzitting, die op dat moment beneden in de Muzenzaal plaatsvindt. Uiteraard is het mogelijk om het optreden van de Momuskids te bekijken maar dan snel weer terug naar onze feestzaal. De Momuskids zullen daarna ook aansluiten op ons feest. We zien jullie graag op 1 maart!

*Nb. Alcoholvrij

Grote Pronkzitting @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Grote Pronkzitting
01 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Een vol programma, een avond vol show, dans en entertainment. Optredens verzorgt door de diverse groepen en als hoogtepunt zal de orde van de zachte G uitgereikt worden. Na afloopt zal in de grote zaal de band voor heerlijk swingende muziek zorgen, waarbij stilstaan haast onmogelijk is.
Een avond voor jong en oud!

 

mrt
2
za
2019
Kindermiddag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Kindermiddag
02 mrt 2019 - 14:11 uur tot 17:00 uur Musis Arnhem

Dit jaar zal de Kindermiddag, een begrip binnen de Arnhemse carnaval, plaatsvinden op zaterdagmiddag 2 maart 2019. Het thema van is inmiddels bekend: Superhelden!

Elk jaar streeft de organisatie ernaar om nieuwe ideeën in te brengen, maar ook oude vertrouwde activiteiten zullen terugkomen. Afgelopen 2 jaar is gebleken dat de photobooth een groot succes was, dus deze zal hoogstwaarschijnlijk terugkeren. Ook de ballonvouwers en schminkers zijn weer van de partij. Uiteraard zullen er diverse optredens zijn en worden ook de fans van onze huis-DJ niet teleurgesteld.

Trek vooral de outfit van je superheld aan en wij zien jullie op de kindermiddag!

De verkleedprijzen tijdens de kindermiddag worden mede mogelijk gemaakt door:

   

Carnavalszaterdag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalszaterdag
02 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

We starten deze avond met een korte zitting, waarna we samen de zaal op zijn kop gaan zetten. Een knallende start van 4 dagen On Ganse carnaval terug in Musis Scarum Arnhem. Verschillende dweilorkesten nemen ons mee langs diverse swingende hits en echte meezingers. Onze eigen hofkapel zorgt voor een relaxte entourage waar het goed toeven en bijkletsen is. Uiteraard verwachten wij jullie in je mooiste carnavalsoutfit, om in stijl te beginnen aan 4 dagen On Ganse carnaval!

 

mrt
3
zo
2019
Arnhemse carnavalsoptocht @ De straten van Arnhem
Arnhemse carnavalsoptocht
03 mrt 2019 - 13:11 uur De straten van Arnhem

De On-Ganse laat zich ook dit jaar weer van zijn beste en creatiefste kant zien tijdens de Arnhemse carnavalsoptocht. de vele groepen hebben actief gebouwd aan hun wagens en/of kostuums om hiermee Arnhem te verassen en te verbluffen.
De prijsuitreiking vindt plaats in Musis

Carnavalszondag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalszondag
03 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Na een lange optocht door de straten van Arnhem en hopelijk mooie prijzen te hebben gewonnen is het weer tijd voor een spetterende feestavond. 

mrt
4
ma
2019
Carnavalsmaandag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalsmaandag
04 mrt 2019 - 20:11 uur Musis Arnhem

Kom in stijl verkleed want er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de beste carnavalsoutfit en uiteraard is er ook weer een groepsprijs.

De verkleedprijzen tijdens de maandagavond worden mede mogelijk gemaakt door:

                  

 

mrt
5
di
2019
Boerenmiddag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Boerenmiddag
05 mrt 2019 - 14:11 uur tot 17:00 uur Musis Arnhem

De Boerenmiddag is enig in zijn soort. Een middag waar kinderen (3-10 jaar) en hun ouders en opa’s en oma’s ieder jaar weer naar uitkijken. De kinderen vanwege de grote keuze aan spelletjes en het cadeau dat ze na afloop krijgen. Mama’s omdat zij genieten als de kinderen genieten, papa’s omdat zij hun testosteron kunnen meten met dat van hun vrienden bij het spijker slaan, spijkerbroek hangen of bij de kop van jut (wisselend per jaar). En opa’s en oma’s omdat ze trots kunnen toekijken hoe hun kleinkinderen de oud-Hollandse spelletjes tot een goed einde brengen.

Daarnaast staan ook de gezellige bar en het rad van avontuur centraal op deze Boerenmiddag. Het prinsentrio is gekleed in boerenkledij en hun “onderdanen” lopen in boerenkiel.

Carnavalsdinsdag @ Musis Arnhem | Arnhem | Gelderland | Nederland
Carnavalsdinsdag
05 mrt 2019 - 20:11 uur tot 23:59 uur Musis Arnhem

Het zit er weer op….Maar niet voordat we er nog een keer een feestje van hebben gemaakt! Nog een keer zetten we samen met ons prinsentrio de zaal op z’n kop, om daarna de veren voor een jaar weer in te leveren.

Entree €5,00 p.p