Lid worden

Home | C.V. de On-Ganse | Lid worden

Lid worden

Aan het lidmaatschap van de On-Ganse is een jaarlijkse contributie verbonden aan de vereniging. De leden/medewerkers wordt ieder jaar voor aanvang van het nieuwe carnavalsseizoen gevraagd om de contributie te betalen.
Een lid/medewerker van de On-Ganse heeft toegang tot de verenigingsavonden (waarbij voor de grote dagen, carnavalszaterdag t/m carnavalsdinsdag de leeftijdsgrens van 16+ geldt) en wordt vertegenwoordigd door een afvaardiging in de Ganseraad. Er zijn activiteiten waarvoor een bijdrage wordt gevraagd. Zoals het carnavalsconcert en het carnavalsontbijt.

Een lid van de carnavalsvereniging kan daarnaast ook lid worden van een afdeling van de On-Ganse.

Contributie:

tot 10 jaar € 13,-
10 tot 14 jaar € 17,-
14 tot 18 jaar € 31,-
18 jaar en ouder € 94,-
studenten € 44,-

 

Wil je graag lid worden en ben je nog geen 16 jaar dan zal een ouder iemand je moeten aanmelden via de site. Diegene kan, onder lid worden, een formulier invullen en de optie ‘alleen registratie’ aanklikken.

Vervolgens kan door het invullen van een nieuw formulier het gewenste abonnement aangevraagd worden voor de jongere. Bent u al lid van de On-Ganse en wilt u iemand aanmelden dan kan dit via het portaal. Op de startpagina staat links een kopje ‘aanmelden’.

Degene die een jongere aanmeldt blijft eerste contactpersoon en zal ook de factuur ontvangen.

Als lid van de vereniging ontvang je per huisadres minimaal 4 maal per jaar het Ganseblaadje.

Nieuwe leden van de On-Ganse voor het seizoen 2023-2024, kunnen zich tot 31 december aanmelden via onze website. Vanaf deze datum is het alleen nog mogelijk om voor dit seizoen losse toegangskaarten voor onze feestavonden te bestellen.

0
    0
    Overzicht Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar tickets