Tieneravond

Home | Evenementen | Tieneravond

Tieneravond

17 februari 2023 | Aanvang: 19:30 uur

Musis Arnhem
Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem


Carnavalsfeest 10-16 jaar

Op vrijdagavond 17 februari vindt hét carnavalsfeest voor 10-16 jarigen plaats in de Balkonzaal in Musis. De zaal is open om 19.30 uur, maar het feest barst los om elf minuten over half acht en sluit om elf minuten over half elf.

Het thema voor deze avond is ‘Glow in the dark’. Tijdens deze avond draait onze DJ allerlei leuke carnavalsplaten en is de zaal volledig in ‘Glow in the dark-sfeer’. Samen gaan we er een mooi feestje van maken! Heb je thuis nog Glow-accessoires? Neem ze dan zeker mee! Toegang voor dit feest is gratis, mits verkleed en indien mogelijk in het thema.

Voor de ouders/verzorgers: U bent meer dan welkom om de kind(eren) te brengen, de feestzaal zelf is niet toegankelijk voor volwassenen. Het is écht hun feestje. Beneden in de Muzezaal vindt de Grote Pronkzitting plaats, hier bent u zeer welkom. Kaartjes zijn te koop via www.onganse.nl. Ook Jans zit om de hoek en is het goed toeven in een rustigere setting. Goed om te weten is dat de kinderen alleen onder begeleiding uit de zaal mogen. Wanneer u laat weten waar ze u kunnen vinden, begeleiden wij ze naar u toe, indien nodig.