Programma

Home | Gala | Arnhems Vrijwilligersgala | Programma

Programma AVG 2017

Wij heten u van harte welkom in ons vertrouwde Musis voor het elfde Arnhems vrijwilligersgala. U vindt in de diverse foyers en in de Parkzaal een wisselend programma.

De Parkzaal:

De presentatie is in handen van onze eigen Ridder in de orde van de zachte G, Angelique Krüger bekend van Omroep Gelderland. De rode draad is de bekendmaking van de genomineerde voor Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk. Een absoluut hoogtepunt zal het optreden van "lord of the rings" Yuri van Gelder zijn. Maar ook de optredens van de dansscholen "de Vloer" en studio 26  mag u niet missen. Verder zullen verschillende On Ganse afdelingen voor u optreden. DJ Walter Witlov en DJ Grey presenteren hun nieuwe carnavalshit “In Ernum wil ik zijn”, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan het Toon Hermans Huis. Verder optredens van Joey Hartkamp en de Arnhem band. Als afsluiter de Arnhemse big-band MOVE, een band die uitnodigt om in beweging te komen!

Park Foyer

In de park foyer speelt de band Sexual Chocolate. De swingende Salsa, Merengue, Soca, Zouk, Kaseko, Top40, Funk and Soul zorgt ervoor dat de dansvloer helemaal gevuld is. Caribische klanken worden afgewisseld met uw verzoeknummers. Voor de lekkere trek vindt u hier de food plaza van slagerij van Egmond. De avond wordt afgesloten door de  DJ's Nick & Wilco.

Ontvangst foyer

In de ontvangst foyer ervaart u de "Sound of silence". In de Silent disco luistert u naar de muziek via een hoofdtelefoon, en danst u op een verlichte dansvloer op de beats van de DJ's Nick & Wilco. Traditiegetrouw vindt u hier ook het casino waar u geheel kosteloos een klein gokje kan wagen.

Boven Foyer

In de boven Foyer zal het AVG Sportcafé plaatsvinden. Ridders in de orde van de zachte G, Krista Fleming (kickbokser) en Maarten Tjallingii (wielrennen), maar ook turner Yuri van Gelder en de hardloper Frank Futselaar zullen hieraan hun medewerking verlenen. Dit alles onder leiding van  Han Dreuning, sportverslaggever bij o.a. De Gelderlander.

Ook dit jaar zijn hapjes en (fris)drankjes gratis verkrijgbaar voor alle vrijwilligers. Dit met dank aan Slagerij Van Egmond en de vele andere
sponsoren.