Telly I, Prins Rijk der On-Ganse

Home | Nieuws | Telly I, Prins Rijk der On-Ganse

Gisteren tijdens de traditionele opening van het carnavalsseizoen en Prinsenkeuze, hebben we onze  nieuwe Prins, Page en Adjudant bekend gemaakt. De Prins heeft 547 dagen moeten wachten totdat hij bekend mocht maken dat hij als Z.D.D.H. het rijk der On-Ganse dit seizoen voor zal gaan.

Telly Juyn zal het komende carnavalsseizoen ingaan als Z.D.D.H. Prins Telly I en aan zijn zijde de beeldschone Page Ella en zijn stoere Adjudant Bas.

Carnaval is Telly met de paplepel ingegoten, zijn vader is jaren lid geweest van de Raad van XI. Hij heeft de verschillende afdelingen doorlopen en is nu al jaren vast lid van de Schotse Garde. Naast dat hij een echte carnavalist is, maakt hij ook al van jongs af aan muziek. Jarenlang in de Arnhem Band als trompettist en uiteindelijk als Tamboer Maitre zijn carrière te beëindigen. De laatste jaren speelt hij in MP3 met een groot aantal van zijn vrienden en worden ze regelmatig geboekt voor feesten en partijen. Ook zullen veel Arnhemmers Telly kennen van Vitesse, hij is een Vitessenaar in hart en nieren, iedereen zal weten dat Vitesse zijn club is en je bent geen echte Arnhemmer als je Vitesse niet steunt volgens hem. In het dagelijks leven werkt hij bij Elver in Arnhem, Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een zeer ernstig tot zeer licht verstandelijke beperking van alle leeftijden. Al met al Z.D.D.H. Telly I zal er met ons een geweldig carnavalsseizoen van maken.