10e Arnhems Vrijwilligersgala dit jaar op 19 november in het Stadstheater!

Home | Persberichten | 10e Arnhems Vrijwilligersgala dit jaar op 19 november in het Stadstheater!

10e Arnhems Vrijwilligersgala dit jaar op 19 november in het Stadstheater!

Al negen edities was Musis de locatie voor het Arnhems Vrijwilligersgala. Door de vondst van asbest in de kruipruimtes van Musis was carnavalsvereniging de On-Ganse gedwongen uit te kijken naar een andere locatie voor de jubileum-editie van dit gala.

De afgelopen weken zijn Musis en de On-Ganse druk bezig geweest een passend alternatief te vinden voor deze bijzondere editie. Zij zijn blij nu bekend te maken dat het Arnhems Vrijwilligersgala voor het 10e  jaar op rij door gaat. Om een passende locatie te vinden was het ook noodzakelijk de datum aan te passen. Op zaterdag 19 november wordt in Stadstheater een groots feest georganiseerd om de Arnhemse vrijwillgers te bedanken voor hun inzet.

Alle zalen en foyers van het Stadstheater worden gebruikt om de vele activiteiten en optredens een plaats te geven. Tijdens deze avond worden de genomineerden voor de titel Arnhems vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het programma van deze avond om te zorgen dat het een knallende jubileumeditie wordt.