10e Arnhems vrijwilligersgala een groot succes

Home | Persberichten | 10e Arnhems vrijwilligersgala een groot succes

Afgelopen zaterdag 19 november was carnavalsvereniging de On-Ganse voor de 10e keer gastheer van het Arnhems Vrijwilligersgala. Zowel voor de vereniging als voor de bezoeker werd het een bijzondere editie. Voor de vereniging was het de laatste keer dat de avond onder leiding stond van Grootvorst Manus I, die in januari zal aftreden. En voor de vrijwilligers omdat de genomineerden van de Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligers bekend gemaakt werden.

Genomineerden Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligers

Voor het eerst dit jaar hebben de gemeente Arnhem en de organisatie van het Arnhems Vrijwilligersgala de handen ineen geslagen voor het in het zonnetje zettenvan de vrijwilligers. De finalisten werden zaterdag bekend gemaakt door loco-burgemeester Gerrie Elfrink. De individuele finalisten zijn, zijn Mamadi Jabba van Stichting Bio, Nicolette Engelen van Weggeefhoek Geven en Nemen Arnhem en Ad van Haren en Ton van Renes van SWOA. In de categorie groepen zijn dit de gastvrouwen van het Toon Hermans Huis, de vrijwilligers van SEW De Helling en de vrijwilligers van De Klup. Op 2 december wordt de Anrhemse Stadprijs voor Vrijwilligers uitgereikt.

Vrijwilligers bedankt

De bezoekers werden als dank voor het vrijwilligerswerk dat ze verrichten getrakteerd op een mooie voorstelling in de grote zaal van de schouwburg. Hier stonden zang, dans en cabaret centraal, onder leiding van presentator Frank Evenblij. Na de voorstelling zorgen in de diverse foyers de bands Re-Member en Sexual Chocolate en zangeres Vanessa Knight ervoor dat het feest tot in de late uurtjes doorging.