Carnavalsvereniging de On-Ganse terug naar Musis!

Home | Persberichten | Carnavalsvereniging de On-Ganse terug naar Musis!

ARNHEM, 22 mei – In besloten kring maakten Musis en Carnavalsvereniging de On-Ganse vanavond bekend dat ze weer afspraken hebben gemaakt voor de komende vijf jaar. Dit betekent dat de circa 60-jarige traditie na de verbouwing van Musis weer terugkeert naar Musis.

Voor circa 60 jaar was Musis dé plek waar de feesten van de On-Ganse werden gehouden. Vorige seizoenen week de On-Ganse uit naar de Eusebiuskerk en Luxor Live vanwege de verbouwing van Musis en de bouw van de nieuwe Parkzaal. Vanaf komend seizoen is de On-Ganse weer terug in Musis.

Hans Verbugt, directeur Musis: ‘Wij zijn blij om te kunnen melden dat we opnieuw afspraken hebben gemaakt met de On-Ganse en de feesten de komende vijf jaar gewoon weer in Musis plaatsvinden. Een nieuw gebouw, een nieuwe start: de feesten van de On-Ganse komen weer daar waar ze thuishoren.’

Geert van Gessel, voorzitter On-Ganse: " terug op het nieuwe “oude” nest; een feest voor alle doelgroepen van de On-Ganse."

De grote dagen van het carnavalsfeest, vinden plaats van 3 t/m 5 maart 2019 in de Muzenzaal en omliggende zalen zoals Jubileumzaal, Balkonzaal, Promenoir en Singelzaal. Naast het grote carnavalsfeest vinden onder andere het galaconcert (februari 2019) en het vrijwilligersgala (november 2018) plaats in Musis.