CV De Feestneuzen van ’s Koonings Jaght bouwen samen met de On-Ganse een feestje

Home | Persberichten | CV De Feestneuzen van ’s Koonings Jaght bouwen samen met de On-Ganse een feestje
    Carnaval staat bij de On-Ganse niet alleen voor 5 dagen feesten in Luxor Live tijdens de Grote Dagen van 24 tot en met 28 februari. Carnaval heeft ook een sociaal aspect en zoals Prins Robert II zijn motto is: De hele boel bij elkaar. En hierbij bedoelt hij alle carnavalsverenigingen samen.

    Zondag 12 februari stond dan ook in het teken van de gezamenlijke jaarlijkse carnavalsmiddag van de On-Ganse en De Feestneuzen van ’s Koonings Jaght. Een happening waar beide verenigingen naar uit hebben gekeken. Onder toeziend oog van Prins Vincent en Prinses Alie van de Feestneuzen en het Prinsentrio van de On-Ganse verzorgden de verschillende groepen van de On-Ganse een mooi middagprogramma. Van de kindergarde tot K3 look-a-likes en van André Rieu muziek tot de Arnhem Band, alles kwam voorbij.

    Ook traditioneel op deze middag is de gift van de Edelgarde, één van de afdelingen van de On-Ganse, aan ’s Koonings Jagt. Dit jaar ontvingen zij, op verzoek, een carnavalsoutfit waar zij hun bewoners blij mee kunnen maken.

    Van 24 tot en met 28 februari viert de On-Ganse samen met de Arnhemmers carnaval in Luxor Live. Kaarten voor deze avonden zijn te bestellen op de site http://www.carnavalinarnhem.nl/tickets.html.