Frank Evenblij draagt vrijwilligers Arnhem ook een warm hart toe

Home | Persberichten | Frank Evenblij draagt vrijwilligers Arnhem ook een warm hart toe

Dit jaar viert het Arnhems Vrijwilligers Gala haar 10-jarig jubileum. Zaterdag 19 november vindt deze feestelijke avond plaats in het Stadstheater. Een avond die, met dank aan vele sponsoren, door carnavalsvereniging de On-Ganse wordt georganiseerd om alle vrijwilligers van Arnhem te bedanken voor hun belangeloze inzet als vrijwilliger.

Programma

In de grote zaal van het Stadstheater wordt het programma gepresenteerd door Frank Evenblij en staat muziek en dans centraal. De hoogtepunten in deze zaal zijn  het bekend maken van de genomineerden voor de Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk en het optreden van de Arnhem Band.

In de grote foyer kunnen de vrijwilligers met de voetjes van de vloer. Hier staan de vijfkoppige band Re-Member en DJ Nick garant voor een swingende avond. Het repertoire van Re-Member gaat van recente hits tot populaire 80's/90’s classics en van disco, via Nederlandstalig en Schlagers naar swingende medleys.

De Caraïbische klanken van de band Sexual Chocolate komen uit de Feniksfoyer. Maar ook Funk en Soul kunnen hier verwacht worden.

Iets rustiger zal het zijn in de Café Foyer. Na het programma in de grote zaal zal het trio One step today hier zijn opwachting maken. Hierbij zingen ook leden van de Senaat van de carnavalsvereniging hier mee.

Net zoals afgelopen jaren ontbreken ook dit jaar de casino-tafels niet en zijn er leuke prijzen te winnen.

Verzorging

Ook dit jaar zijn hapjes en (fris)drankjes gratis verkrijgbaar voor alle vrijwilligers. Dit met dank aan Slagerij Van Egmond en vele andere sponsoren.