Galaconcert & Galafeest 2018

Home | Persberichten | Galaconcert & Galafeest 2018

Galaconcert & Galafeest 27 januari 2018

De Galaconcertcommissie is er enorm trots op dat het wéér gelukt is om gerenommeerde solisten aan te trekken voor het Galaconcert van 27 januari. In de sfeervolle ambiance van de Eusebiuskerk wordt u een gevarieerd programma geboden. Niet één, niet twee, maar 3 aansprekende namen zijn vastgelegd.

Musical-multitalent Tommie Christiaan heeft dit jaar in het TV programma 'De beste zangers van Nederland' de kijkers versteld doen staan met zijn krachtige performance en grote stembeheersing. Zijn veelzijdigheid en vakmanschap hebben grote indruk gemaakt.

In datzelfde TV programma was ook Tania Kross te bewonderen. Een operaster die met haar vrolijke karakter heel goed in staat bleek de verschillende genres te combineren, met een prachtig duet met Tommie als hoogtepunt. Het grote publiek had haar al eerder ontdekt, wij prijzen ons gelukkig dat wij haar hebben kunnen vastleggen.

Na de pauze zal de zaal deels vrijgemaakt worden voor een wat lossere setting. Edsilia Rombley zal het programma vervolgen met een muzikale show. Het behoeft geen uitleg dat zij garant staat voor een sfeervol optreden, zij heeft haar klasse al ruim bewezen.

Met de uitstekende muzikanten van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine onder leiding van sergeant-majoor Renato Meli wordt het weer een fraaie avond.

Nahet concertgedeelte zal het naadloos overgaan in het Galafeest. De superband 'Club Soda' zal de voetjes weer van de vloer weten te krijgen met hun energieke optreden en swingende sound.

Kaarten zijn te bestellen via kaarten@galaconcert.nl. Zie ook www.galaconcert.nl en www.facebook.com/galaconcert