GROOTSE NAMEN in Musis tijdens carnaval

Home | Persberichten | GROOTSE NAMEN in Musis tijdens carnaval

GROOTSE NAMEN in Musis tijdens carnaval

De ene na de andere grootse naam maakt dit jaar zijn opwachting in Musis tijdens de carnavalsdagen. Op zaterdagmiddag 6 februari is het podium eerst voor Dirk Scheele. In de avond maakt hij plaats voor Berry Kessels die dit jaar de Orde van de Zachte G ontvangt. Tot slot gaat op maandagavond de 8e Musis helemaal los onder aanvoering van de Gebroeders Ko.

Kindercarnaval

Jeugdprins Rins en Jeugdpage Anouk nodigen alle kinderen uit om zaterdagmiddag 6 februari naar hartenlust mee te zingen en dansen op de liedjes van Dirk Scheele. Kom in een beestachtig pak, mooie jurk of stoere outfit. Voor en na zijn optreden is er voor de kinderen ook gelegenheid te dansen en te hossen. De middag begint om 14.11 uur en duurt tot 16.30 uur, maar de zaal gaat al om 13.30 uur open.

De kosten zijn € 5,00 per kind en met ieder kind mag één volwassene als begeleider gratis naar binnen.

Gebroeders Ko

Zondags gaat het dak er jaarlijks af, maar ook op maandag is dat dit jaar de verwachting. Hier gaan de Gebroeders Ko voor zorgen. Wil je uit volle borst mee zingen op liedjes als “Schatje mag ik je foto” en “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” kom dan maandagavond carnaval vieren in Musis.

Losse kaarten voor alle carnavalsactiviteiten zijn verkrijgbaar via http://www.onganse.nl/tickets.html. Hier is het ook mogelijk een passe-partout te kopen voor zondag, maandag- en dinsdagavond, drie dagen feest voor minder dan de prijs van twee.