Nieuw Prinsentrio On-Ganse in Luxor Live onthuld

Home | Persberichten | Nieuw Prinsentrio On-Ganse in Luxor Live onthuld

Tijdens de feestelijke Prinsekeuze afgelopen zaterdag 13 januari, is het nieuwe jeugdduo en het Prinsentrio van carnavalsvereniging de On-Ganse gepresenteerd. Eerst was het podium voor het jeugdduo dat dit jaar bestaat uit Jeugdprins Siep I en Jeugdpage Sabine I. Samen begonnen ze bij de Kindergarde en groeiden door naar de Groene Ganse. Zij zwaaien dit jaar de scepter over het On-Ganse jeugdcarnaval.

Na het Jeugdduo mocht ook het nieuwe Prinsentrio zich eindelijk laten zien. Jarenlang was hij voorzitter van de Raad van XI en dit jaar staat hij op het podium als Prins Han II. Aan zijn zijde staat zijn stoere Adjudant Rense en zijn beeldschone Page Renske. Ook zij zijn geen onbekenden binnen de On-Ganse. De vader van Adjudant Rense was in 1990 Prins Norbert I en Rense zelf heeft al vele geledingen doorlopen en is nu ook lid van de Raad van XI. Page Renske was in 2014 al eens Jeugdpage.

Het kersverse Jeugdduo en het Prinsentrio gaan in Luxor Live een prachtig seizoen tegemoet. De verwachting is dat Luxor Live, net als vorig jaar op zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 februari uitverkocht zal zijn. Maandag de 12e maken o.a. de Lawine Boys hun opwachting en zetten ze Luxor op zijn kop. Kaarten voor alle On-Ganse carnavalsevenementen zijn hier te bestellen.