Nieuw Prinsentrio On-Ganse in Musis onthuld

Home | Persberichten | Nieuw Prinsentrio On-Ganse in Musis onthuld

Nieuw Prinsentrio On-Ganse in Musis onthuld

Tijdens de feestelijke Prinsekeuze afgelopen zaterdag 9 januari, is het nieuwe jeugdduo en het Prinsentrio van carnavalsvereniging de On-Ganse gepresenteerd. In het voorprogramma werd het jeugdduo dat dit jaar bestaat uit Jeugdprins Rins I en Jeugdpage Anouk I gepresenteerd. Zij hebben carnaval beiden met de paplepel ingegoten gekregen. De vader van Rins en de opa van Anouk zijn beide voorgangers van Prins Edwin I die later op de avond gepresenteerd werd als de nieuwe regent van het Rijk der On-Ganse.

12670564_1707042242874779_2102659115228930017_nAan de zijde van Prins Edwin I staan zijn stoere Adjudant Joris en zijn beeldschone Page Astrid. Alledrie geen onbekenden binnen de On-Ganse. Prins Edwin I is als On-Gans binnengekomen via de Club van 3x11 en inmiddels spelend in dweilorkest Overall. Adjudant Joris en Page Astrid zijn als jeugdleden begonnen bij de vereniging en kennen het feest als geen ander. Prins Edwin I werkt in het dagelijkse leven in de stad van de Kruikenzeikers (Tilburg) en zal vast wat Brabants carnaval mee naar Ernem nemen.

Het kersverse Jeugdduo en het Prinsentrio gaan in Musis een prachtig seizoen tegemoet met o.a. op zaterdag 6 februari het kindercarnaval met Dirk Scheele en ’s avonds de Grote Pronkzitting. Zondagavond 7 februari is de verwachting dat Musis net als vorig jaar uitverkocht zal zijn en op maandagavond 8 februari maken de Gebroeders Ko hun opwachting. Kaarten voor deze carnavalsevenementen zijn te bestellen via de site www.onganse.nl.