Prins Remco I heerst over het Rijk der On-Ganse

Home | Persberichten | Prins Remco I heerst over het Rijk der On-Ganse

Prins Remco I heerst over het Rijk der On-Ganse

Onze vereniging bestaat dit seizoen 66 jaar en daarom hebben we afgelopen zaterdag 9 november onze nieuwe jubileumprins onthult.

Remco Hageman gaat het komende Jubileumseizoen in als Prins Remco I en heeft het stokje overgenomen van Prins Martijn I. Aan de zijde van de Prins staan zijn beeldschone Page Simone en zijn stoere Adjudant Tijmen.

Remco is Thesaurier en daarmee lid van het bestuur van carnavalsvereniging de On-Ganse. In 1989 ging zijn schoonvader voor als Prins Carel I. Ook zijn vrouw en kinderen zijn actief binnen de carnavalsvereniging. Zij weten dus hoe ze het carnavalsfeest moeten vieren. In het dagelijks leven heeft Prins Remco I een bureau voor accountants & adviseurs.

Eerder op de avond werden ook onze Jeugdprins en Jeugdpage onthult. Het jeugdcarnaval wordt voorgegaan door Jeugdprins Lucas I, zoon van Barry de Laak en Annemiek Rouwen, en Jeugdpage Marit I, dochter van Ron de Laak en Laura Groothuis. Beide zijn zij geboren On-Ganse leden. Een mooi duo om er met de jongeren een fantastisch carnaval van te maken.

Kijk voor de verschillende Jubileumevenementen in dit seizoen op onze website www.onganse.nl